Stichting Cucu blikt terug op 2020

Nu we het einde van 2020 naderen is het tijd voor een terugblik: wat is het een bewogen en ingewikkeld jaar geweest voor velen van ons. Wereldwijd hebben we te maken met een pandemie waarvan het einde nog niet in zicht is. Ook in Zuid Afrika, waar stichting Cucu de Bushwillow school ondersteunt, heeft Corona hard toegeslagen. Gedurende verschillende fases van de Corona pandemie, hebben we contact gehad met de Bushwillow school. Ook daar ging het land in een volledige lockdown en konden kinderen een tijdje niet naar school. De Bushwillow school heeft ervoor gezorgd dat de kwetsbaarste kinderen toch nog contact konden hebben met de docenten en huiswerk meekregen. In deze speciale editie van de Cucu nieuwsbrief, in samenwerking met de Bushwillow school, kunt u er meer over lezen.

Voor elke zeven betalende kinderen geeft de Bushwillow school een volledige beurs aan een kind uit de Ekuphumleni township. Stichting Cucu wil voor het einde van het jaar €4000 werven om twee beurzen voor volgend jaar te continueren. Helpt u ons mee?

Voor nu wensen we u alvast het beste voor volgend jaar: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Het Cucu bestuur