Cucu stopt

Wat begon met een familiereis naar Kenia eindigt 17 jaar later in Nederland. Wij hebben begin 2023 besloten om de fantastische reis van stichting Cucu te beëindigen. We hebben vele prachtige projecten gesteund en duizenden kinderen geholpen door het doneren van boeken, schoolkleding, vakanties en studiebeurzen. We hebben er ook voor gezorgd dat kinderen ontbijt, lessen, medische zorg en onderdak kregen. Samen met heel veel vrijwilligers hebben we in vreemde huizen gekookt en muziek gemaakt, honderden kilometers hardgelopen en op rommelmarkten heel veel geld opgehaald dat altijd ten goede kwam aan kinderen. 

De afgelopen jaren hebben we onze Cucu activiteiten al op een lager pitje gezet en begin dit jaar hebben we de definitieve conclusie getrokken: we heffen de stichting op. Projecten en fondsenwerving serieus aanpakken vraagt veel tijd en energie. En als we iets doen, willen we het ook goed doen. We sluiten de lopende projecten de komende periode netjes af en heffen de stichting op per 1 september 2023. 

Als (oud)bestuursleden geven wij het ‘goed doen’ door aan onze kinderen, kleinkinderen en dierbare vrienden en familie om ons heen. Wil jij ook iets blijven doen op het gebied van onderwijs en gezondheid voor kinderen, kijk dan eens op deze websites:

https://bushwillow.co.za/get-involved/donate/ en https://www.macheo.nl/ 

Namens Stichting Cucu ontzettend bedankt voor al jullie enthousiasme en steun de afgelopen jaren.