Anouk en Stephen verhuizen naar Nederland

Anouk Verheijen en Stephen Wigley waren twee van de bedenkers, oprichters en trekkers van de Bushwillow Primary School in Zuid Afrika. Terwijl Anouk in de beginfase plannen aan het maken was om een heel nieuw type school op te richten in Kenton-on-Sea, mocht Stichting Cucu meedenken met een visie op eerlijk en duurzaam onderwijs. Zo kwamen we samen al snel op het idee om een beurzensysteem op te zetten. Stichting Cucu steunt een aantal kinderen met een beurs sinds de oprichting van de school.

Na jaren hard werken zijn Anouk en Stephen in april dit jaar met hun kinderen (terug)verhuisd naar Nederland. Zij blijven betrokken bij de school als bestuursleden. Ook Stichting Cucu blijft uiteraard betrokken. Via Anouk en de bestuursleden van Bushwillow School in Zuid Afrika blijven we op de hoogte van de beurzenkinderen en de ontwikkelingen op Bushwillow school.