Schooljaar 2020-2021

Het nieuwe schooljaar is in Zuid Afrika in februari weer begonnen. De schoolbeurskinderen gaan weer een nieuw jaar tegemoet waarin ze mogen ontdekken en waarin ze aan hun kritische houding, creativiteit en doorzettingsvermogen gaan werken. De schoolrapporten van de kinderen van afgelopen jaar laten hele mooie vooruitgang zien. Veel kinderen hadden een grote taalachterstand toen ze bij Bushwillow binnen kwamen. Terwijl ze meer klanken en woordjes leren groeit ook hun zelfvertrouwen. Hier wordt hard aan gewerkt door de leerkrachten van Bushwillow school door veel positieve feedback en individuele aandacht.

In 2020 gaat Bushwillow samen met Stichting Cucu en andere partners op zoek naar financiering voor toekomstbestendige, duurzame gebouwen zodat de school de komende jaren kan groeien. Dat de school zo snel groeit laat zien dat dit type onderwijs enorm wordt gewaardeerd. Ook met de groei blijft het beurzensysteem bestaan. Voor iedere 7 betalende kinderen wordt een beurs gecreƫerd voor een kind die het schoolgeld niet kan betalen. Samen met Bushwillow en met u geven we kinderen een kans op scholing en daarmee een betere toekomst.