Walking Huiskamerfestival, Dam tot Damloop en updates over Zuid-Afrika en India

Geplaatst op 1 november 2012

Beste nieuwsbrieflezers,

Nog een week en dan is het zover. Het allereerste Cucu Walking Huiskamerfestival in Sassenheim wordt op zaterdag 10 november een feit! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het festival. Verderop in deze brief vindt u meer informatie over hoe u kaarten kunt bestellen.

Er is veel gebeurd de afgelopen weken. Tijdens de Dam tot Damloop hebben 70 Cucu en Macheo renners ruim €10.000 opgehaald voor de kinderen in Kenia. Onze webmaster heeft een voormalig Cucu project in Zuid-Afrika bezocht en brengt in deze nieuwsbrief verslag uit. Verder hebben we voor de kinderen in India een heel bijzondere veiling gehouden met een mooi resultaat. Allemaal goed nieuws!

In onze nieuwsbrief van augustus lieten we u reeds weten dat we €6.000 nodig hebben om 20 kinderen in Delhi een heel jaar lang van onderwijs en zorg te voorzien. Voor 12 kinderen hebben we het geld al bij elkaar. Verschillende activiteiten worden nu georganiseerd om ook het geld voor de overige 8 kinderen te werven.

Veel leesplezier in de Cucu nieuwsbrief november 2012 en indien nog niet gedaan: koop een kaartje voor het festival van 10 november!

Hartelijke groet,
Het Cucu bestuur