Walking Dinner 2007

Geplaatst op 1 februari 2007

Na het overweldigende succes van het Walking Dinner in 2005 en 2006 is Cucu vol goede moed begonnen aan de organisatie van Walking Dinner 2007! Het out-reach programma dat we met de vorige opbrengst hebben kunnen ondersteunen in Thika, Kenia verdient het om te worden voortgezet. Meer informatie hierover vindt u bij projecten.

Het diner zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart 2007.

“Walking Dinner” houdt in dat er verschillende gangen van het diner op verschillende locaties in Sassenheim geserveerd gaan worden. In koppels van twee wordt elke gang in een ander huis met een ander gezelschap genuttigd. Een avond waar men heerlijk te eten krijgt, nieuwe mensen leert kennen en men tegelijkertijd een goed doel sponsort.

Het zullen vrijwilligers zijn die hun eettafel en keuken voor deze avond af zullen staan en het zullen vrijwilligers zijn die koken. Er worden in groepjes van 8 personen, 3 gangen in 3 verschillende huizen genuttigd. Daarnaast zullen we gezamenlijk op een aparte locatie een aperitief (aan het begin van de avond) en koffie (aan het einde van de avond) schenken.

Sponsoren nemen de ingrediënten voor deze avond voor hun rekening. Wij vragen van u een bijdrage van € 35 per persoon wat volledig ten goede komt aan het out-reach programma in Kenia.

Voedselmeisje Cucu Walking Dinner 2007