Walking Dinner 2007 wederom een groot succes!

Geplaatst op 1 april 2007
Cucu Walking Dinner 2007

Dit jaar deden er op zaterdag 17 maart jl. 92 mensen mee aan het derde Walking Dinner in Sassenheim. Het feest begon met een gezamenlijk aperitief in het Akzo museum in Sassenheim. Na een korte toespraak door de bestuursleden van Stichting Cucu konden alle deelnemers beginnen met de wandeltocht naar het eerste huis voor het voorgerecht. 92 Mensen volgden de uitgestippelde routebeschrijving en verspreidden zich over de 12 verschillende huizen die op loopafstand van elkaar lagen in de Bollenstreek. De eerste gang bestond uit geitenkaas en appel uit de oven, geserveerd met rucola, honing en spekjes. Na een gezellig begin verplaatste men zich naar het volgende huis dat stond aangegeven op ieders persoonlijke beschrijving. Hier werd het hoofdgerecht geserveerd: kip op een stokje met aardappels en diverse groentes. De wijn werd bijgeschonken zodat iedereen nog even kort kon natafelen. Op naar het derde en laatste huis waar het grand dessert stond te wachten. Vervolgens liep men naar het partycentrum De Oude Tol, waar thee en koffie werd geschonken ter afsluiting.

Alle deelnemers betaalden 35 euro en al het eten werd dit jaar gesponsord door verschillende lokale bedrijven, zoals de Keurslager, de Samenwerkende Apotheken Sassenheim en Zuivelland kaasspeciaalzaken. Behalve de opbrengst van het Walking Dinner kreeg Stichting Cucu ook nog enkele donaties van vrienden en leverde de loting aan het einde van de avond extra geld op. In totaal werd er , mede door de inzet van de 32 vrijwilligers, 4200 euro opgehaald!

Stichting Cucu heeft besloten met deze opbrengst het Kianjau outreach programma te continueren. Het liefst wil Stichting Cucu dit project nog 2 jaar sponsoren. Er is op dit moment voldoende geld om het programma in ieder geval tot 31 december 2007 voort te zetten.