Laatste twee rommelmarkten van 2006 leveren bijna 800 euro op!

Geplaatst op 1 november 2006
Opbrengt rommelmarkt voor Cucu

De rommelmarkt van oktober 2006 was een overweldigend succes. De samenwerking tussen een groot deel van het Cucu-bestuur zorgde voor een drukke dag vol koopjes, gezelligheid en verdiensten! Drie kraampjes vol kleding, elektrische apparatuur, boeken, lampenkappen en servies leverden een recordopbrengst op van 600 euro!

Een maand later stond het Cucu-bestuur er weer vol goede moed. Helaas zorgden kou, storm en regen voor iets minder bezoekers. Toch werd er voor 190 euro aan tweedehands spullen verkocht. De laatste twee rommelmarkten leverden dus samen bijna 800 euro op!

Stichting Cucu is inmiddels een bekende verschijning op de Voorburgse rommelmarkt. Al een paar jaar verzamelt de Stichting tweedehands spullen van buren, vrienden, oma’s, tantes en vreemden, die vervolgens in storm, regen en zonneschijn verkocht worden op de rommelmarkt van het Voorburgse Prins Bernhardplein. De hele opbrengst ging altijd al naar een goed doel. Sinds januari 2006 gaan alle opbrengsten volledig naar Stichting Cucu.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de rommelmarkt verkoop, neem dan contact op met Stichting Cucu via ask.cucu@gmail.com. Goede tweedehands spullen en enthousiaste verkopers zijn altijd welkom!