Kaartverkoop van start Cucu Huiskamerfestival

Geplaatst op 17 oktober 2015

Bestel nu uw kaartjes voor het vierde Cucu Huiskamerfestival in Sassenheim op zaterdag 14 november, 2015.

Verschillende huiskamers in Sassenheim vullen zich die avond met veelbelovende theater- & cabaretgroepen, een dweilorkest, een strijkkwartet en een country band. Als gast loopt u van huiskamer naar huiskamer en maakt u drie optredens van heel dichtbij mee. Een unieke ervaring voor zowel het publiek als de artiesten.

De avond gaat ook dit jaar van start bij atelier Comali in Sassenheim om 19:00u. Het eerste optreden begint om 20:00 uur. Tussen de optredens door loopt u van huis naar huis. Het laatste optreden eindigt om 22:30 uur. We zullen de avond afsluiten in cafe de Voogd. Kortom, het wordt een avond vol theater, cabaret en muziek onder het genot van heerlijke drankjes in gezellige huiskamers. En dat allemaal voor het goede doel.

Kaartjes kosten 22,50 euro per persoon en zijn vooraf te koop via e-mail. Zie hieronder wat u moet doen om een kaartje te bemachtigen voor dit waanzinnig leuke huiskamerfestival!

STAP 1: Kies uw route.       

Route A: Kleintje Kleintje Pils, Kwartet in S, Kluister.

Route B: Kwartet in S, Kluister, Pam MacBeth.

Route C: Kluister, Pam Macbeth, Spaghetti Bolognese.

Route D: Pam MacBeth, Spaghetti Bolognese, Kleintje Kleintje Pils.

Route E: Spaghetti Bolognese, Kleintje Kleintje Pils, Kwartet in S.

STAP 2: E-mail uw naam, gewenste aantal kaartjes en route (zie stap 1) naar info@cucu4children.nl

STAP 3: Wanneer u een bevestiging krijgt, kunt u het bedrag overmaken naar Stichting Cucu (NL62 INGB 0001 290556). Na ontvangst van de betaling krijgt u uw e-tickets via de mail toegestuurd.

De optredens van 2015 zijn:

KLEINTJE KLEINTJE PILS is het petit commité van Kleintje Pils dweilorkest. Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa; overal ter wereld maken ze er een feestje van. Na de Olympische spelen in Vancouver en Sotsji en de inhuldiging van Willem Aexander & Maxima heeft het dweilorkest veel mooie verhalen te vertellen. Dit zullen ze ook gaan doen tijdens het Cucu Huiskamerfestival. Daarnaast hebben ze met dit petit commité hun mooiste nummers in een nieuw jasje gegoten.

KWARTET IN S (inderdaad: Sassenheim, maar natuurlijk ook de toonsoort) volgde muzieklessen in Nederland en Tsjechië en speelt klassieke strijkkwartetten van alle tijden: van Haydn en Beethoven tot Shostakovich en Rouckens. Optredens gaan zij niet uit de weg. Voor het eerst kunnen ze aanwezig zijn tijdens het Cucu Huiskamerfestival en zullen ze optreden in deze intieme sfeer.

KLUISTER theater-kluister en kleinkunstgroep schrijft, zingt en speelt Nederlandstalige kleinkunstliedjes vol humor, herkenning en warmte. Kom luisteren naar ontroerende liedjes over de liefde en het gebrek daaraan, vrolijke bluesmijmeringen, meerstemmige klassiekers, breekbare dichtliedjes… hilarisch, hoopgevend, bizar, beschouwend en allemaal echt KLUISTER.

SPAGHspaghetti bologneseETTI BOLOGNESE is jong, verfrissend en mysterieus. Twee jaar geleden ontdekt op de Appelparade in de Olmenhorst en vorig jaar spetterden ze op het Cucu Huiskamerfestival met een ludieke maffiascene aan de eettafel. Heeft u ze gemist? Kom dan nu deze jonge theatergroep uit Hilversum en omstreken bewonderen met een nieuw stuk, speciaal gemaakt voor het Cucu Huiskamerfestival.

PAM MaCBETH & FRIENDS nemen u mee naar het land van country music, de Verenigde Staten. Pam is een echte country ster, een ervaren artieste met een heerlijke sound en haar eigen verhaal. Ze doet al voor de derde keer mee aan het Cucu Huiskamer-festival en ieder jaar geniet het publiek volop.

 

Voor een sfeerimpressie van het Cucu Huiskamerfestival zie het filmpje (2013).