Huiskamerfestival uitverkocht!!

Geplaatst op 16 november 2016

Op zaterdagavond 12 november vond alweer het 5e succesvolle Cucu Walking Huiskamerfestival plaats in verschillende huiskamers in Sassenheim. De huiskamers garandeerden een intieme sfeer, waarbij het publiek heel dichtbij artiesten zoals Kleintje Kleintje Pils, Woody & Cat en Carla de Wal zat. Het Cucu Walking Huiskamerfestival bracht ruim €2.000,- op voor een bestaand project van Stichting Cucu; het jaarlijkse zomerkamp voor een groep kinderen met een handicap in Zaluchchia, Oekraïne.

De avond begon bij atelier Comali aan de Hoofdstraat. Daar werd de aftrap gedaan onder het genot van een glaasje en een amuse beschikbaar gesteld door viswinkel Schuitemaker. Vervolgens liep het publiek verschillende routes, zodat iedereen drie verschillende optredens kon bijwonen. Van expressief toneel tot country music en van a capella tot een sixties en seventies tribute. Festivalbezoekers moesten soms best een pittig stuk lopen door de kou naar de andere kant van het dorp, maar genoten van een hele afwisselende avond.

De bezoekers, vrijwilligers en artiesten kwamen na afloop samen bij café de Voogd waar veel enthousiaste reacties te horen waren. Marjolein liep dit jaar voor het eerst mee met haar man en vertelde enthousiast: “We hebben ontzettend mooie optredens gezien en vinden dit een heel leuk concept”. Sommige deelnemers hadden heel bewust gekozen voor een route met onze lokale helden Pam MacBeth en Kleintje Kleintje Pils, andere maakten kennis met een aantal nieuwe acts waaronder het duo Woody & Cat. Deze dames betoverden letterlijk de mensen in de woonkamers met een cello, een piano en twee prachtige stemmen. Af en toe werd er zelfs een traantje in de woonkamer weggepinkt.

DANK JULLIE WEL!!
Het bestuur van de Stichting kijkt terug op een fantastische avond waar artiesten, vrijwilligers, huiskamereigenaren hebben genoten. De avond werd mede mogelijk gemaakt door viswinkel Schuitemaker en atelier Comali dat de opening verzorgde en de hele avond het podium was voor de theatergroep Spagetti Bolognese. De heerlijke witte en rode wijn in de huiskamers werd dit jaar geschonken door DeWijnkamer.nl.

 

unnamed-3