Dam tot Damloop 2013 voor India – € 6.000 opgehaald

Geplaatst op 20 september 2013

Beste nieuwsbrieflezers,

Prinsjesdag is net achter de rug en voor veel mensen in Nederland wordt het er financieel niet makkelijker op. Toch merken wij, als kleine stichting, dat juist nu steeds meer mensen iets willen betekenen voor anderen.

Zo is Stichting Cucu de afgelopen maanden enorm verrast door prachtige acties en toezeggingen van vrienden, kennissen, via-via contacten en zakelijke relaties. Allemaal belangeloos; om de toekomst van kinderen die het nog moeilijker hebben dan wij, een klein beetje beter te maken. Op 22 september jl. hebben bijvoorbeeld 30 enthousiaste lopers 16,1 km hard gelopen en geld opgehaald voor kinderen in India. Drie bedrijven hebben het inschrijfgeld voor deze Damlopers gesponsord. Daarnaast gaat het bedrijf Insbox de Cucu website een complete make-over geven.

Vervolgens hebben vijf artiesten, bands en duo’s toegezegd belangeloos mee te doen aan het tweede Cucu Walking Huiskamerfestival op 9 november a.s. en vijf trouwe Cucu fans stellen wederom hun huiskamer beschikbaar voor dit mooie festival. En dan heb ik het nog niet eens over al onze vrijwilligers die helpen door teksten te redigeren, rommelmarktspullen te verkopen, spandoeken te printen, Damloop trainingen te verzorgen en nieuwe logo’s te ontwerpen. Zij allen maken het mogelijk dat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen over de hele wereld. Zo maken we met z’n allen de wereld een heel klein stukje beter.

Lees u verder in de Cucu nieuwsbrief oktober 2013.

Tessa van Charldorp

Voorzitter Stichting Cucu