Dam to Damloop 2014

Geplaatst op 1 oktober 2014

Op zondag 21 september hebben wederom 30 lopers de Dam tot Damloop gelopen voor Stichting Cucu. Er zijn fantastische resultaten geboekt op zowel sportief als fondsenwervingsgebied!

Er stond een erg enthousiaste en gemotiveerde groep lopers aan de start van de Damloop. De sfeer zat er meteen goed in. En het resultaat was er ook naar: alle lopers hebben na een intensieve trainingsperiode de finish bereikt!

Ook financieel heeft de Damloop een geweldig resultaat gehad. Voor het vierde jaar op rij zijn de inkomsten gestegen. Er komen nog enkele laatste sponsorbedragen binnen, maar op dit moment hebben we ons doel van €6000 opbrengsten al bijna behaald!

De loopshirts in een opvallend gele kleur zijn dit jaar aangeboden door Mizuno. Hierdoor waren onze lopers goed te herkennen! De bedrukking, die er wederom prachtig uitzag, is aangeboden door Van Raalte Displays. Dankzij de gulle sponsoring van ArgusI, Eye-On, Dumontis en Kinderfysiotherapie Centrum Tilburg hebben we alle kosten die aan de Damloop verbonden zitten kunnen afdekken. Hierdoor kan het fantastische bedrag van ruim €5700 dat onze lopers hebben ingezameld direct worden besteed aan het geselecteerde project van dit jaar: India Vision Foundation.

Bekijk nu het Dam tot Damloop 2014 flimpje.