Cucu Walking Huiskamerfestival

Geplaatst op 2 september 2016

Bestel nu uw kaartjes voor het vijfde Cucu Huiskamerfestival in Sassenheim op zaterdag 12 november, 2016.

Verschillende huiskamers in Sassenheim vullen zich die avond met veelbelovende theater- & zangoptredens,Foto 4 Kluister een dweilorkest en country muziek. Als gast loopt u van huiskamer naar huiskamer en maakt u drie optredens van ontzettend dichtbij mee. Een unieke ervaring voor zowel het publiek als de artiesten.

De avond gaat wederom van start bij atelier Comali in Sassenheim om 19:00u. Het eerste optreden begint om 20:00 uur. Tussen de optredens door loopt u naar het volgende huis. Het laatste optreden eindigt om 22:30 uur. De avond zal zich voortzetten in cafe de Voogd. Kortom, het wordt een avond vol theater en muziek onder het genot van heerlijke drankjes in gezellige huiskamers, en dat allemaal voor het goede doel.

Kaartjes kosten 22,50 euro per persoon en zijn vooraf te koop via e-mail. Zie hieronder wat u moet doen om een kaartje te bemachtigen voor dit waanzinnig leuke huiskamerfestival!

STAP 1: Kies uw route.       

Route A: Kleintje Kleintje Pils., Spaghetti Bolognese, Pam MacBeth & Friends

Route B: Spaghetti Bolognese, Pam MacBeth, Carla de Wal

Route C: Pam Macbeth, Carla de Wal, Woody and Cat (helaas al uitverkocht!)

Route D: Carla de Wal, Woody and Cat, Kleintje Kleintje Pils (helaas al uitverkocht!)

Route E: Woody and Cat, Kleintje Kleintje Pils, Spaghetti Bolognese (helaas al uitverkocht!)

STAP 2: E-mail uw naam, gewenste aantal kaartjes en route (zie stap 1) naar info@cucu4children.nl

STAP 3: Wanneer u een bevestiging krijgt, kunt u het bedrag overmaken naar Stichting Cucu (NL62 INGB 0001 290556). Na ontvangst van de betaling krijgt u uw e-tickets via de mail toegestuurd.

De optredens van 2016 zijn:

KleintjePilsKLEINTJE KLEINTJE PILS dweilorkest staat garant voor Hollandse kwaliteit. Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa; overal ter wereld maken ze er een feestje van. De Olympische spelen in Vancouver en Sotsji en de inhuldiging van Willem Aexander & Maxima, om maar een paar voorbeelden te noemen. Tijdens het Cucu Huiskamerfestival ontmoet u een petit commité, Kleintje Kleintje Pils. Ze zullen u verrassen met een 60’s/70’s tribute.

Carla van de WalCARLA DE WAL is singer/songwriter en schrijft en zingt in het Fries, Nederlands en Engels. Ze begeleidt haar eigen liedjes op de piano. Ze noemt haar liedjes luisterliedjes. Dit jaar zal Carla voor het eerst optreden bij het Cucu Walking Huiskamerfestival. Luister naar haar stem en prachtige teksten en laat u verrassen in de intieme sfeer van de huiskamer.

woody and catWOODY AND CAT. Singer/songwriters Anne en Riekje zijn samen Woody and Cat. Een cello, een piano en twee prachtige stemmen. Deze dames betoveren, vermaken en verassen. Ze traden onlangs op in de Oudaen in Utrecht en tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmeegse. Ook doen ze mee aan de Grote Prijs van Nederland. De liedjes van Woody and Cat vertellen over het leven en de wereld om ons heen. Nu voor het eerst te bewonderen op het Cucu Huiskamerfestival.

Foto 2 Spaghetti BologneseSPAGHETTI BOLOGNESE is jong, verfrissend en mysterieus. Drie jaar geleden ontdekt op de Appelparade in de Olmenhorst en de afgelopen twee jaar spetterden ze op het Cucu Huiskamerfestival met een ludieke maffiascene aan de eettafel en een auditie-gone-bad in een huiskamer. Heeft u ze gemist? Kom dan nu deze jonge theatergroep uit Hilversum en omstreken bewonderen met alweer een nieuw stuk, speciaal gemaakt voor het vijfde Cucu Huiskamerfestival.

pammacbethPAM MAC BETH & FRIENDS nemen u mee naar het land van country music, de Verenigde Staten. Pam is een echte country ster, een ervaren artieste met een heerlijke sound en haar eigen verhaal. Ze doet al voor de vierde keer mee aan het Cucu Huiskamer-festival en mensen kunnen geen genoeg van haar krijgen.

Met dank aan alle vrijwilligers en artiesten die zich deze avond belangeloos inzetten! Het huiskamerfestival wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors Comali, cafe de Voogd, De Wijkamer.nl en Viswinkel Schuitemaker.