Cucu Walking Huiskamerfestival 2014

Geplaatst op 7 oktober 2014

Op 15 november a.s. zal alweer het derde Cucu Walking Huiskamerfestival plaatsvinden in Sassenheim. De aftrap vindt plaats in atelier Comali. Cabaret, toneel, a-capella zang, pop, rock en klassiek! Lees de beschrijvingen, kies je route, bestel je kaartjes via de mail (info@cucu4children.nl), betaal electronisch (NL62 INGB 0001 2905 56), en loop mee van huiskamer naar huiskamer! Een avond vol verrassingen en plezier en je steunt zo ook nog kinderen in ontwikkelingslanden!
Wie komen er optreden?

next

VOCALGROUP: NEXT
Vocalgroup NEXT gaat zingend door het leven – a-capella wel te verstaan. Deze damesgroep voelt zich thuis op zowel een podium als in een kerk of huiskamer en dat stralen ze uit! Met z’n vijven en met slechts hun stemmen als muziekinstrument, vullen ze iedere huiskamer met vrolijke songs. Altijd gevarieerd: van popballaden tot cabaret tot wereldmuziek.

rumours copyROCKBAND: RUMOURS Rock, pop of alternatieve muziek? Rumours is dit alles en meer. Rumours heeft een geheel eigen geluid dankzij de verschillende muzikale wortels van de band. Door het combineren van verschillende invloeden, van Brits indie tot Amerikaanse grunge en van klassieke Bach tot stevige hardrock of dampende elektro, slaagt Rumours erin nummers te brengen die je niet uit je hoofd krijgt. Rumours speelt uitsluitend eigen werk. In 2012 behaalde de band finaleplaatsen in verschillende bandwedstrijden, zoals de Grote Prijs van het Groene Hart en IJsselpop. Met het winnen van deze laatste verdiende de band in 2013 een plaats op het hoofdpodium van het IJsselpop festival. In 2013 speelde Rumours ook op het hoofdpodium van Paradiso. En dit jaar wederom te zien op het Cucu Walking Huiskamerfestival. Wie durft?

Anne GroenewegeKLASSIEK: KRALINGER DUO
Het klassieke Kralinger Duo betovert, verrast en laat het publiek in een half uur kennis maken met een prachtige muzikale combinatie: vleugel en saxofoon. Wie dit duo vorig jaar heeft gemist krijgt nu nog een kans. Of misschien laat je je een tweede keer meeslepen in deze klassieke muziekverhalen. Anne Groenewege en Patricia Kusuma hebben jaren op topniveau muziek gestudeerd, van het Rotterdams Conservatorium tot The Boston Conservatory en van het Utrechts Conservatorium tot de Guildhall School of Music & Drama in Londen. Sit back and listen carefully, very carefully…

kluisterCABARET: KLUISTER
Theater- en kleinkunstgroep Kluister schrijft, zingt en speelt Nederlandstalige kleinkunstliedjes vol humor, herkenning en warmte. De groep heeft al opgetreden bij verschillende theaterfestivals, in het Paard van Troje, het Zeeheldentheater in Den Haag en de Engelenbak in Amsterdam. Nu op z’n allerintiemst, bovenop het publiek in een prachtige huiskamer. Kom luisteren naar ontroerende liedjes over de liefde en het gebrek daaraan, vrolijke bluesmijmeringen, meerstemmige klassiekers, breekbare dichtliedjes… hilarisch, hoopgevend, bizar, beschouwend en allemaal echt KLUISTER.

VOCALPOP: DE MEISJES MET DE WIJSJES
Nederpop vocalgroup ‘de Meisjes met de Wijsjes’ is een frisse en nieuwe sensatie op de muziekmarkt. De vier jonge vrouwen, allen afgestudeerd aan het conservatorium, arrangeren en zingen op eigen wijze Nederlandse popnummers van toen en nu. In deze intieme huiskamersfeer nemen zij u aan de hand mee door de Nederlandse muziekgeschiedenis. Laat u verleiden door de ogenschijnlijk onschuldige meisjes, zing stiekem een wijsje mee en sta open voor de verrassingen die zij nog meer voor u in petto hebben.

spaghetti bologneseTONEELGROEP: SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti Bolognese staat te popelen om op te komen treden in een huiskamer. Want daar speelt het zich allemaal af: grootse maffiazaken. In Nederland zit de maffia overal. Wie kun je nog vertrouwen? Filmisch, theatraal, komisch en mysterieus. Deze toneelgroep uit Amsterdam schitterde afgelopen zomer op de Appelparade in de Olmenhorst. Maar ze zijn nog niet uitgespeeld. Nog lang niet. Buon appetito!

Alle beschrijvingen gelezen? Kies dan nu je route hieronder:

ROUTE A: Rumours, Meisjes met de Wijsjs, Kluister
ROUTE B: Meisjes met de Wijsjes, Kluister, Spaghetti Bolognese
ROUTE C: Kluister, Spaghetti Bolognese, Next
ROUTE D: Spaghetti Bolognese, Next, Kralinger Duo
ROUTE E: Next, Kralinger Duo, Rumours
ROUTE F: Kralinger Duo, Rumours, Meisjes met de Wijsjes

Hoe bestel ik kaartjes?
1)    Stuur een mail naar info@cucu4children.nl met daarin je naam, het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voor welke route.
2)    Wacht op een ontvangstbevestiging via de mail en betaal de kaartjes ( €22,50 p.s.) door het bedrag over te maken op de CUCU rekening (NL62 INGB 0001 2905 56).
3)    Je ontvangt je e-tickets via de mail.
4)    Neem je e-ticket mee naar het festival op 15 november. Startlocatie: Atelier Comali, Hoofdstraat 292b, Sassenheim, @ 19:00u.

Tot ziens op het derde Cucu Walking Huiskamerfestival!

PS: Voor een impressie van de afgelopen twee jaar zie hier.