Cucu Huiskamerfestival 2017

Geplaatst op 14 oktober 2017

Bestel nu uw kaartjes voor het zesde Cucu Huiskamerfestival in Sassenheim op zaterdag 18 november, 2017

Laat u inspireren, verrassen en vermaken op dit kleinschalige festival waar u artiesten ziet en hoort optreden in verschillende huiskamers in Sassenheim.

De avond begint bij atelier Comali om 19:00 uur. Daar ontvangt u een plattegrond en de adressen van de door u gekozen route. Vervolgens krijgt u in drie verschillende huiskamers in Sassenheim drie optredens te zien. In de intieme sferen van de huiskamers zit u bijna bovenop de artiesten. En de artiesten bovenop het publiek. Dichterbij kunt u deze verrassende, vernieuwende en originele optredens niet meemaken.

Het eerste optreden begint om 20:00 uur. Tussen de optredens door loopt u naar het volgende huis. Het laatste optreden eindigt om 22:30 uur. De avond zal zich voortzetten in cafe de Voogd. Kortom, het wordt een avond vol muziek onder het genot van heerlijke drankjes in gezellige huiskamers, en dat allemaal voor het goede doel. Dit jaar hebben we vijf fantastische artiesten die geheel belangeloos zullen optreden!

Het huiskamerfestival wordt ook dit jaar weer volledig door vrijwilligers georganiseerd. Ook de artiesten treden belangeloos op. De wijnen en frisdrank worden gesponsord en de huiseigenaren stellen hun huiskamers vrijwillig open voor het huiskamerfestivalbezoek. Dit betekent dat alle opbrengsten van de kaartverkoop gedoneerd zullen worden aan een van de Cucu projecten. Dit jaar steunen we de inrichting van verschillende bibliotheken in Cambodja, samen met onze partner Biblionef die de bibliotheken van (lokale) boeken zal voorzien.

Hoe werkt het?

STAP 1: Kies uw route.       

ROUTE A: Pam MacBeth – Woody & Cat – Tanée van der Hulst
ROUTE B: Grieshog – Pam MacBeth – Woody & Cat
ROUTE C: Laura Beekman – Grieshog – Pam MacBeth
ROUTE D: Tanée van der Hulst – Laura Beekman – Grieshog – deze route is uitverkocht!
ROUTE E: Woody & Cat – Tanée van der Hulst – Laura Beekman

STAP 2: E-mail uw naam, gewenste aantal kaartjes en route (zie stap 1) naar info@cucu4children.nl

STAP 3: Wanneer u een bevestiging krijgt, kunt u het bedrag (17,50 per kaartje) overmaken naar Stichting Cucu (NL48 TRIO 0391 2101 65). Na ontvangst van de betaling krijgt u uw e-tickets via de mail toegestuurd.

De optredens van 2017 zijn:

LAURA BEEKMAN is Nederlands nieuwste up-and-coming artieste. Ze zingt heerlijke, Nederlandstalige, zelfgeschreven popnummers. Wellicht kent u haar van de hits ‘Hartenstrijd’ (met Nick en Simon), of ‘Thuis dat ben jij’? Ze staat bekend als ‘die amboyante singer-songwriter met dat hoedje’ en heeft op haar jonge leeftijd dus al enkele hits op haar naam staan. Daarnaast zat ze onlangs bij de top en van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’ (van Giel Beelen). Ze houdt van het podium…dus dat belooft een groot feest te worden in de huiskamer!

GRIESHOG, ofwel ‘smeulende kooltjes’ is een folk band uit Leiden e.o. De band is begonnen als traditonele Ierse band, maar hebben hun speellijst flink uitgebreid. Ze spelen niet alleen op eigenwijze manier covers van Mary Black en Niamh Parsons, maar inmiddels zitten ook de Dixie Chicks en Pearl Jam in het repertoire. De optredens van deze vierkoppige band zijn veelzijdig en verrassend. Van vrolijke sing-a-longs tot melancholische Ierse traditionals en van stevige pop tot rustige rock. Ze traden eerder op bij Limes Zondag en op de Open Kunstroute Zoeterwoude.

WOODY AND CAT Het prachtige singer/songwriter duo Woody & Cat treedt voor de tweede keer op tijdens het Cucu Huiskamerfestival. De eerste keer betoverden Anne en Riekje het publiek met piano en cello, en twee prachtige stemmen. Deze dames vermaken en verrassen. Ze traden eerder op in de Oudaen in Utrecht en tijdens de Vierdaagse feesten in Nijmegen. Ook deden ze mee aan de Grote Prijs van Nederland. De liedjes van Woody and Cat vertellen over het leven en de wereld om ons heen. Als u al geïnspireerd bent door het ensemble heeft u geluk: Woody & Cat hebben net een nieuw album gemaakt.

TANEE VAN DER HULST doet voor het eerst mee met het Cucu Huiskamerfestival. Samen met haar gitaar of piano houdt Tanée ervan om haar muziek voor haar publiek te brengen. Haar akoestische muziek wordt gekenmerkt door haar jazzy sound. Op de Amsterdamse kleine podia speelt ze graag haar zelf geschreven nummers en unieke covers. SPECIAAL voor de cucu concerten zal ze een aantal nummers samen met haar vader brengen in een voor haar welbekende huiskamer. Deze samenwerking, met zijn jazzy trompetspel, is alleen deze avond in Sassenheim mee te maken. Ontdek dit nieuwe talent in een setting die je niet snel zult vergeten.

PAM MAC BETH & FRIENDS Pam MacBeth is onze trouwste artieste–en ze is niet zomaar een artieste. Pam is een Amerikaanse modern-country-blues artiest. Ze heeft een fantastische stem en kan prachtige verhalen vertellen over muziek. Ze treedt op met de welbekende gitarist Steve. Samen nemen ze u mee langs Amerikaanse country legends. Oude nummers, nieuwe nummers, lievelingsnummers en aanvraag nummers. Ieder jaar kijkt het publiek weer uit naar Pam maar Pam ook zeker weer naar het Cucu Huiskamerfestival; nu al voor de vijfde keer.