Cucu Eet en Weet

Geplaatst op 14 mei 2017

Cucu Eet en Weet in Driebergen-Rijsenburg op zaterdag 10 juni a.s.
Na groot succes in 2015 en 2016 organiseert Stichting Cucu voor de derde keer een Cucu Eet en Weet op zaterdag 10 juni a.s. in een prachtige huiskamer in Driebergen-Rijsenburg.

Wat is Cucu Eet en Weet? 
Cucu Eet en Weet betekent heerlijk dineren aan een grote tafel in een huiskamer met mensen die u waarschijnlijk niet kent. Daarnaast krijgt u tussen de drie gangen door twee keer een minicollege van een inspirerende gastspreker.

Gastspreker 
Anouk Verheijen uit Zuid Afrika is de gastspreekster van de volgende Cucu Eet en Weet. De Nederlandse Anouk is senior adviseur sustainable business practices en green growth in Zuid Afrika. Ze werkt onder andere in Botswana, Ghana, Mozambique en Angola. Anouk gelooft er sterk in dat duurzaamheid onderdeel kan en moet zijn van een bedrijf of instelling. Naast haar drukke werkzaamheden op het Afrikaanse continent heeft ze de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten van een basisschool in een dorpje in Zuid Afrika. Anouk gaat u in haar minicollege van alles vertellen over aanpakken. Wat doe je als je ontevreden bent over het huidige onderwijssysteem in het land waar je woont? Hoe doe je dat: een filosofie ontwikkelen en een school opzetten? En hoe betrek je vervolgens allerlei mensen en delen van de maatschappij hierbij? Anouk zal u hier van alles over vertellen en staat zeer open voor vragen en discussie.

Aanmelden?
Er is plek voor 20 gasten. Ben u geïnteresseerd in een avond lekker eten met goed gezelschap en een interessant mini college, kom dan op 10 juni a.s. naar Driebergen. Inschrijven kan door een een email te sturen naar info@cucu4children.nl. Kosten zijn 50 euro per persoon (dit is inclusief drie gangen, wijn, koffie, thee en water). De opbrengst van de avond komt ten goede aan het Bushwillow beurzenprogramma van Stichting Cucu. Geef uw dieetwensen aan ons door – onze chefs houden er uiteraard rekening mee.