Cucu 10 jaar!

Geplaatst op 22 augustus 2016

Begin dit jaar vierden we ons 10-jarig bestaan met een borrel voor al onze vrijwilligers, donateurs en fans. Het 10-jaarverslag is nu ook af, zoals u kunt lezen in deze nieuwsbrief. En ook hebben we met alle bestuursleden het 10-jarig bestaan gevierd tijdens een eerste “Cucu-uitje”. We zijn ontzettend trots op wat we, samen met u, de afgelopen 10 jaar hebben kunnen realiseren.

Overal ter wereld verdienen kinderen kansen. Wij zijn van mening dat we de kansen van kinderen kunnen vergroten door te investeren in hun gezondheid, onderwijs en ontwikkeling op het gebied van sport, spel en cultuur. Bij alles wat stichting Cucu de afgelopen 10 jaar heeft gedaan waren dit de speerpunten.

En we zijn nog lang niet klaar. We zullen ons onvermoeid blijven inzetten en… vanaf deze zomer met een nieuwe voorzitter. Na een voorzitterschap van 10 fantastische jaren, draag ik het stokje over aan mede-oprichtster en bestuurslid Fenna van Charldorp. Na vier jaar in het buitenland te zijn geweest is Fenna weer terug op Nederlandse bodem. Ze heeft ontzettend veel zin om het voorzitterschap over te nemen. Ik wens Fenna heel veel plezier en inspiratie in deze rol. Uiteraard blijf ik zeer betrokken als actief bestuurslid.

Deze nieuwsbrief staat weer vol inspirerende verhalen en pro-jecten. Leest u mee?