Het allereerste Cucu Walking Huiskamerfestival!

Geplaatst op 1 september 2012

Het inmiddels befaamde Cucu Walking Dinner krijgt dit jaar een compleet nieuw jasje! Wij serveren niet langer drie gangen in drie verschillende huizen…in plaats daarvan ziet en geniet u van drie verschillende optredens (muziek en toneel) in drie verschillende huiskamers! Tijdens het allereerste Cucu Walking Huiskamerfestival loopt u van huis naar huis en beleeft u prachtige klassieke vleugelmuziek, jazzy country soulzangers en interactief toneel. De intieme sferen van verschillende huiskamers zorgen voor prachtige belevenissen die u, van heel dichtbij, mee kunt maken!

Een kaartje kost slechts 20 euro per persoon. In ruil daarvoor ziet u drie optredens in drie verschillende huiskamers. Artiesten zoals Pam MacBeth, de Mums en Ophelie Dimmendaal Anton Rozendaal, AntigoneS theatergroep en Tweets dwarsfluittrio hebben hun zang-, theater- en muziektalenten belangeloos toegezegd om van deze avond een daverend succes te maken. Kortom, een avond vol zang, muziek en theater, en dat allemaal voor het goede doel. Wij zorgen er uiteraard voor dat alle opbrengst ten goede komt aan een van de Cucu projecten die te vinden zijn op deze site.

De kick-off van het allereerste Cucu Walking Huiskamerfestival zal plaatsvinden op 10 november a.s. om 19:00u in de Julianakerk in Sassenheim. Hier krijgt u uw persoonlijke route uitgedeeld voor de avond. Het eerste optreden begint om 20:00u. Tussen de optredens door loopt u naar het volgende huis. Het laatste optreden eindigt om 22:30.

Kaartjes zijn vooraf te koop via ons email adres: ask.cucu@gmail.com. Geef uw naam en de hoeveelheid kaartjes die u wilt bestellen door via de mail. Na een bevestiging vanuit Cucu kunt u het totaalbedrag overmaken waarna u een e-ticket per mail ontvangt. In de Julianakerk krijgt u op 10 november uw persoonlijke route uitgedeeld.

We hopen u blij te mogen verrassen op zaterdag 10 november in Sassenheim!

Flyer Cucu Walking Huiskamerfestival 2012 achterkant Flyer Cucu Walking Huiskamerfestival 2012 voorkant