Activiteiten

Deelnemen aan activiteiten van Stichting Cucu

Eens per jaar organiseert Stichting Cucu een ‘Walking Dinner’ of een ‘Huiskamerfestival’ in de Bollenstreek. Dit houdt in dat u op drie verschillende locaties, in verschillend gezelschap een diner nuttigt of verschillende voorstellingen bijwoont. U verplaatst zich op deze unieke avond te voet. De opbrengst van deze avonden komt voor 100% ten goede van Stichting Cucu-projecten. Het vijfde Huiskamerfestival heeft in 2016 op zaterdag 12 november plaats gevonden.

Cucu Eet en Weet

De eerste Cucu Eet en Weet heeft op zaterdag 6 juni 2015 in Den Haag plaats gevonden. Tijdens een huisgemaakt drie-gangendiner werden de aanwezigen getrakteerd op mooie wijnen en een lezing over ‘Global English’ van dr. Laura Rupp van de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2016 volgde de tweede succesvolle Eet en Weet in Sassenheim. Mocht u interesse hebben om in uw dorp of stad een Cucu Eet en Weet te organiseren, neem dan contact met ons op!

Zelf een activiteit organiseren – altijd leuk!

Heeft u zelf een leuk idee om geld in te zamelen, bijvoorbeeld op een lagere school, op het werk, met de sportclub, of uw theatergroep? Altijd leuk! Stichting Cucu geeft u graag leuke ideeën voor inzamelingsacties. Ook kunnen wij een concreet project voor u uitzoeken, zodat er met een duidelijk doel geld ingezameld kan worden. Cucu projecten worden altijd afgesloten met een rapportage, inclusief foto’s en een financieel overzicht. E-mail voor meer informatie Stichting Cucu op info@cucu4children.nl.